Ποιοι είμαστε

Η ιστορία μας

Παρασύρης Μιχάλης – Handmade Jewellery

Το κοσμηματοπωλείο και εργαστήρι χρυσοχοΐας “Παρασύρης Μιχάλης – Handmade Jewellery” ιδρύθηκε το 2002, από τον κύριο Παρασύρη Ι. Μιχαήλ  και έκτοτε ακολουθεί μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία.

Ο ίδιος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του κοσμήματος και της δημιουργίας του ως τεχνίτης, κάτι το οποίο αποτέλεσε ισχυρό έναυσμα για την υλοποίηση του καταστήματος.

Ο κύριος Παρασύρης σας περιμένει πάντα στο κατάστημα ώστε να βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει σε εσάς, ή ακόμη και να το δημιουργήσετε μαζί, με σκοπό να επιτευχθεί το καλύτερο, δυνατό αποτέλεσμα!

κοσμηματοπωλείο

Ο στόχος μας

Δίνουμε αξία στον πελάτη

Πρωταρχικός του στόχος, είναι ο κάθε πελάτης να ανακαλύψει το ιδανικό κόσμημα για εκείνον, ανάλογα με τις μοναδικές ανάγκες και επιθυμίες του, ειδικά για σημαντικές περιστάσεις όπως ένας γάμος, αρραβώνας ή μια βάπτιση.

Εκτός αυτού, ο κύριος Παρασύρης, αναλαμβάνει την δημιουργία και την επισκευή κοσμημάτων στο εργαστήριο, δίνοντας αξία στον πελάτη, με σεβασμό, κατανόηση και πάνω από όλα, με ειλικρινή αντιμετώπιση.  Ανά τα χρόνια, έχουν δημιουργηθεί ουσιαστικές σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες, οι οποίες έχουν διάρκεια και συνεχώς εξελίσσονται.